Inspiratsiooni motivatsioonipäevakult “Külastusettevõtlus Jõelähtme valla näidetel”

 Kategooria Uudised

13. augustil võõrustasime MTÜ Põhja-Harju Koostöökogu, Kodukant Läänemaa ja Nelja Valla Kogu piirkondadest pärit kogukondade eestvedajaid ning käisime mööda Jõelähtme valda inspiratsiooni ja motivatsiooni ammutamas.
Osalejad oli Kiili vallast Kangru Küla seltsist, Viimsi valla Äigrumäe külast, Harku valla Suurupi külast ja Harku aleviku külaseltsist, Läänemaalt Ristilt, Pusku külast ja Vormsilt, Rae vallast Suursoo külast ja Lagedi alevikust, Saue vallast Tuula külast ning Valingu ja Aila külaseltsist, Jõelähtme vallast Neeme, Ihasalu ja Liivamäe külast.

Nimelt toimus koostööprojekti “Arukad külad, nutikad kogukonnad” raames teine motivatsioonipäevak, mis oli kantud teemast “Külastusettevõtlus Jõelähtme valla näidetel”.
Kuulasime ja vaatasime Kostivere Kultuurimõisa, võtsime veidi aega Ajaveskis, meisterdasime MERKUURi liikuvas töökojas, lõunatasime Wana Kala Kõrtsis, maiustasime ja vestlesime Neeme Poes, tutvusime Neeme Rannavalve Seltsi tegemistega, teritasime meeli ja tajusime loodust Tajus Manniva külas, üllatusime Rootsi-kallavere Küla Muuseumis.
Suur rõõm, et päev pakkus palju üllatusi ja uusi kogemusi, sest kogu seltskonnast oli vaid paar inimest mõnes külastatud kohas korra põgusalt käinud.
Seega inspiratsiooni ja motivatsiooni 100%!
Fotod: Kai Kulbok