Info seoses eriolukorraga

 Kategooria Uudised

Pane tähele! Muudatused seoses eriolukorraga

Selleks, et takistada viiruse levikut, on PRIA teenindusbürood kuni 1. maini 2020 klientidele ajutiselt suletud. Sõltuvalt koroonaviirusega seotud asjaoludest võib kuupäev muutuda. Kogu suhtlus PRIA ja klientide ning koostööpartnerite vahel toimub kas telefoni, e-posti või kirja teel. Kõik PRIA telefonid töötavad ja kõnedele ning e-kirjadele vastatakse.

Peatatud on kohapealsete kontrollide teostamine, et hoida nii oma kliente kui ka PRIA töötajaid. Sellest tingituna kohapealsete kontrollidega seotud taotluste väljamaksete tegemine viibib kuni olukorra normaliseerumiseni. Püüame niipalju kui võimalik maksete tegemisega jätkata, sest ettevõtjad on niigi keerulises seisus. Menetlustähtajad on lähtuvalt tänasest eriolukorrast paindlikud.

PRIA avas oma kodulehel www.pria.ee erilehekülje, kuhu koondatakse info PRIA töökorralduse, PRIA poolt makstavate toetuste ja koroonaviirusest tingitud võimalike muudatuste kohta. Seal on loodud ka eraldi rubriik korduma kippuvate küsimuste (KKK) jaoks. Leheküljel olev info täieneb jooksvalt.