Põhja-Harju Koostöökogu kolis uutesse kontoriruumidesse

 Kategooria Uudised

Kuulutame, et MTÜ Põhja-Harju Koostöökogu kontor töötab juba mõnda aega uutes renoveeritud ruumides Kostivere mõisa  peahoones. Kontoriruumide pidulik avamine toimus  hiljuti, 28. oktoobril 2015. Avamisele olid tulnud Põhja-Harju Koostöökogu liikmed, renoveerimistööde peatöövõtja esindaja, tööde korraldamise- ja kontrolliga seotud isikud ja külalised.

Põhja-Harju Koostöökogu juhatuse esimees hr. Arno Kannike ja tegevjuht Margit Pärtel tegid avamisele tulnutele ülevaate Kostivere mõisa ajaloost, hoonete säilimise tähtsusest kogukonna huvides ja renoveerimist oodanud mõisa peahoone vasakusse tiiba Koostöökogule uute kontoriruumide idee sünniloost kuni ruumide tegeliku väljaehitamiseni.

Jõelähtme vallavanem Andrus Umboja tänas oma sõnavõtus Põhja-Harju Koostöökogu Leader toetuse ja renoveerimistööde eduka lõpule viimise  eest ning andis tehtule kiitva hinnangu.

20151028_181813-w2600-h1450

Ühiselt rahuloleva muigega tunnustati tehtud otsuseid ja tööd, mis nagu märkamatult on toonud  Leader kohaliku tegevusgrupi lähemale maale, rohujuuretasandile.

Sissekäik kontoriruumidesse  toimub veel ajutiselt  mõisa peahoone peauksest esifassaadil. Pärast peahoone vasaku (eestpoolt vaadatuna paremal pool) otsafassaadi täiendava remonttöö lõpetamist taastatakse sissekäik peahoone otsauksest.

Konsultatsioonide aeg on teisipäeviti kella 9:30 – 17:00, muudel aegadel soovitame konsultatsioonide kellaajad eelnevalt kokku leppida.

Aavo Mägi
projektijuht