Põhja-Eesti kohalik toit tuntuks

 Kategooria Uudised

Põhja-Eesti kohaliku toidu piirkond haarab Harjumaad ja Lääne-Virumaad, viie sealse LEADER-tegevusgrupi valdasid: MTÜ Arenduskoda: Kuusalu, Haljala, Tapa, Kadrina vald, Loksa linn; MTÜ PAIK: Vinni, Väike-Maarja, Tapa vald ; MTÜ Partnerid: Rakvere, Haljala, Viru-Nigula, Vinni; MTÜ Ida-Harju Koostöökoda: Anija, Raasiku, Aegviidu, Kose vald; MTÜ Põhja-Harju Koostöökogu: Rae, Viimsi, Jõelähtme vald.

Üheskoos on meil täna töös Leader programmist rahastatud toiduprojekt: Põhja-Eesti kohalik toit tuntuks. Ühe olulise sihtgrupina näeme loomulikult meie piirkonna kokkasid ja toitlustusasutusi. Soovime kaasata võrgustikku kokkasid, kes on huvitatud menüüsse lisama Põhja-Eesti piirkonnale iseloomulikke toite ning tegema koostööd meie märgisekandjatega.

Toiduvõrgustik kutsub kokkasid koostööle!

Põhja-Eesti toiduvõrgustik on asunud kaardistama kokkasid, kes tahavad meie toiduvõrgustiku tegemistes kaasas olla. Ideeks on , et meie piirkonna toitlustuskohtades leiaks ühea enam kasutust kohalik tooraine ja menüüdes on esil Põhja-Eestile omaseid toite. Uuri täpsemalt siit https://kohaliktoit.arenduskoda.ee/uudised/toiduvorgustik-kutsub-kokkasid-koostoole/