TEADE “Pealinnast Piirilinna” info- ja koolituspäevad 13.03.19 ja 14.03.19

 Kategooria Uudised

Olete oodatud PHKK poolt algatud koostööprojekti “Pealinnast Piirilinna” raames toimuvale info- ja koolituspäevale. Koolituspäeva sisuks on sotsiaalmeedia turundus võimaluste ja tõhususe tutvustamine  ning tegemist on pigem praktiliste oskuste arendamisega, et paremini oma FB ja kodulehte hallata. Koolitusel kasutatakse Pealinnast Piirilinna turunduskampaaniat kui praktilist näidet. Palun võtke kaasa sülearvutid.

Infopäevad toimuvad 13.03.2019 Jõhvi kontserdimajas, Salva saalis, algusega kell 14.00 ja 14.03.2019 Kostivere mõisas, algusega kell 14.00. Infopäevad koos praktilise koolitusega kestavad maksimaalselt 3-4h. (Infopäevade sisu on sama, seega vali endale sobiv koht ja osale kindlasti.)

Infopäeva päevakava:

1. 14.00-14.20 Koostööprojekti Pealinnast Piirilinna suursündmuse 18-19.mai ettevalmistusest. Piirkondade koordinaatorid.
2.  14.20-15.00 Põhjaranniku turundustegevuse ja meediakampaania tutvustus. Sven Ratassepp, turundusjuht
3.  15.00 – 17.00 Oma ettevõtte turunduskanalite haldamine – praktiline koolitus, kuidas ennast paremini reklaamida kodulehe ja FB lehe kaudu – oleme kursis uuendustega. Kuidas toimib ühisturundus suursündmuse raames, ristturundus jm. Palume kaasa võtta sülearvutid. Mari Suviste, PePi kodulehe ja Fb haldur. Heameelega vastame ka teie küsimustele, ettepanekutele.

Registreeru üritusele läbi google vormi siin
https://goo.gl/forms/ogcRvNe9iB09c89N2

Koos tegutsedes suudame anda sündmusele kõlapinda ja meelitada piirkonda külastajaid lähemalt ja kaugemalt.

Projekti koduleht www.pealinnastpiirilinna.ee on nüüd avatud ning esimeste ettevõttete info on kenasti kaardil. Palun vaata, kas info on õige  ja uuri, mida teised pakuvad. Kui on soov midagi muuta/täiendada, siis palun kirjuta aadressile marisuviste@gmail.com. Parandusi, mõtteid ja ka uusi liitujaid oodatakse hiljemalt 20.03.2019.