Simisalus toimub LEADER tegevusgruppide seminar: “LEADER/CLLD tulevik Eestis”.

 Kategooria Uudised

17.10.2017.a. toimub Simisalus LEADER tegevusgruppide seminar: “LEADER/CLLD  tulevik Eestis”.

Seminaril tutvustatakse Eesti oma plaane multifondide/CLLD 2020+ teemal. Multifondide/CLLD 2020+ töögrupi koosolekute põhjal on kokku pandud kontseptsioon, et milline võiks multifondide/CLLD rakendamine välja näha 2020+ Eestis.

Simisalus toimuva seminari, “LEADER/CLLD tulevik Eestis” peamine eesmärk on LEADER tegevusgruppidega ühiselt arutada, milline võiks või peaks välja nägema multifondide/CLLD rakendamine 2020+ Eesti LEADER tegevusgruppide arvates.

Ootame LEADER tegevusgruppide tegevjuhtide ja juhatuse liikmete rohket osavõttu!

Seminari päevakava ja registreerimine:  http://maainfo.ee/index.php?id=5254&page=3394& .